Gjykata merr vendim për deputetët e arrestuar

Pal Lekajt i është caktuar masa e arrestit shtëpiak, ndërsa kolegëve të tij Glauk Konjufcës, Aida Dërgutit, Besa Baftiut, Teuta Haxhiut dhe Time Kadriajt i është caktuar masa e paraqitjes në polici.

Vendimin ndaj këtyre deputetëve të arrestuar dje e ka marrë gjykatësja e procedurës paraprake në Gjykatën Themelore të Prishtinës, Alltëne Murseli.

scroll to top