Kuriozitete

Grekët e lashtë bënin seks deri në 12 herë në ditë

Koncepti i martesës dhe rregullat martesore për të bërë dashuri që ekzistojnë sot ishin krejtësisht të panjohura në Greqinë e Lashtë.

Femrat kishin si qëllim të kënaqnin meshkujt dhe përdornin metoda nga më të ndryshmet, disa prej të cilave klasifikoheshin edhe si torturuese. Mashkulli, i ndihmuar nga mjete të ndryshme natyrore, ishte në gjendje të kënaqte epshet e tij seksuale deri në 12 herë në ditë, shkruajnë mediat greke.

Sipas librit “Miti i prostitucionit të shenjtë në antikitet” nga historiania Stephanie Budin, kishte disa produkte natyrore që grekët e lashtë i përdornin për të përmirësuar performancën seksuale të meshkujve.

Mjalti në kombinim me specin ishte një nga produktet më të zakonshme që përdorej përpara seksit, në vend të viagrës. Vendin e kësaj të fundit e zinte edhe një bimë indiane, e cila aplikohej në organin gjenital të mashkullit./vizionplus/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button