Grubi: Kriza duhet të zgjidhet në Shkup dhe atë duhet ta zgjidhin politikanët e përgjegjshëm menjëherë

Kriza duhet të zgjidhet në Shkup dhe atë duhet ta zgjidhin politikanët e përgjegjshëm menjëherë.

Ne i përkrahim dhe jemi pjesë konstruktive e përpjekjeve dashamirëse të komunitetit ndërkombëtar për ti dhënë fund krizës.

scroll to top