Grubi: Përplasja ideologjike e para njëqind viteve, kanoset edhe sot!

Deputeti nga rradhët e BDI-së, Artan Grubi, në profilin e tij të Facebook u shpreh në lidhje me kohërat e para njëqind viteve. Ai shpjegoi se të njejtat përplasje ideologjike që i kanoseshin shqiptarëve atëhere, janë reale edhe sot. Grubi bëri thirrje për mobilizim dhe unitet kundrejt rrymave të huaja të cilat kanë penguar interesin e kombit shqiptar për të ruajtuar gjuhën, kulturën, artin dhe vlerat e popullit shqiptar.

Untitled

scroll to top