Gruevski do të “rrëfehet” më 14 dhjetor

VMRO-DPMNE të mërkurën kumtoi se kryetari i partisë dhe kryeministër i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Nikolla Gruevski, për shkak të angazhimeve të rregullta, ftesës së Komisionit Anketues në Parlamentin e Maqedonisë do t’i përgjigjet më 14 dhjetor dhe do të drejtohet para deputetëve të Komisionit.

 

scroll to top