Gruevski për “The Guardian”: Qytetarët vendosin për emrin në referendum

Kryeministri Nikolla Gruevski, në një intervistë për “The Guardian”, ka thënë që Maqedonia është e gatshme që përsëri ta hapë dialogun, ndërkaq për ndryshimin eventual të emrit do të deklarojnë qytetarët në referendum, transmeton Portalb.

“Jemi të gatshëm të bisedojmë, të hapim dialog me Greqinë dhe të gjejmë zgjidhje”, tha Gruevski.

Kryeministri shprehë dëshirën që sa më shpejtë të nisin bisedimet me Greqinë.

scroll to top