Ilindeni është ditë jopune për të gjithë qytetarët

ilinden.jpg

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi se e mërkura 2 Gushti, Dita e Republikës është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë.

Ministria ua uron Ilindenin qytetarëve.

scroll to top