ISIS beson se jemi në Ditët eFundit

Grupi terrorist ka lëshuar një xhirim të fundit ku tregohen makina të armatosura që marshojnë drejt Koloseumit në Romë.

ISIS ka publikuar një xhirim të ri që paraqet vegimin e tyre apokaliptik, transmeton Klan Kosova.

E titulluar “Përballja në Dabiq” që i referohet lokacionit të betejës përfundimitare mes “kryqtarëve” dhe “besimtarëve”, ajo tregon vetura të blinduara të ISIS që marshojnë drejt Koloseumit, si referencë e “ushtrive të Romës”.

*Dabiq – është një qytet në Sirinë Veriore; ekziston bindja se se ai do të jetë vendi i betejës të fundit mes forcave islamike dhe atyre të “Romës”, që është interpretim për kryqtarët – dhe ku myslimanët do të arrijnë fitoren e madhe.

scroll to top