Iva Aliko, ‘’Nuk e di nëse e kam gjoksin më të madh se Ciljeta, por e kam natyral‘’

1Ajo është modele dhe këngëtare ndonëse jo shumë e afirmuar. Gjatë verës ka cmendur rrjetet sociale me fotot bombastike nga plazhi. Iva Aliko duket se është angazhuar ngapak në të gjitha sferat. Ajo është e re dhe mund të thuhet një nga femrat me gjoksin më të madh, madje në bazë të përmasave mund t’ia kalojë edhe Ciljetës, por thotë se e ka natyral dhe jo të bërë.2

Me cfarë je marrë më herët e me cfarë meresh tani?

Më parë jam marrë me balet e modë, pjesëmarëse në disa kompeticione mode ku jam vlerësuar për look-un tim.

Po më pas?

Më pas fillova të merem me muzikë, kam qenë pjesëmarëse në Top Fest e pastaj e ftuar peciale në Shqipëri e diasporë ku kam performuar live në gëzime të ndryshme familjare.

Si e sheh rininë tonë?

Rinia jonë paksa dembele mund të them ku shpenzojnë orë të tëra në kafene.

Si i ruan linjat dhe cfarë bën për një trup të bukur?

Sekreti kryesorë për të pasur trup të bukur krahas faktorit gjenetik mosabuzimi kurrë me ushqim dhe pije alkoolike, përditshmëria me palestrën dhe ecjen. Këto janë kryesore për të pasur një fizik në formë.

125806-angad-hasija-in-tv-show-phulwaA je kundër operacioneve plastike dhe cfarë ke bërë në trupin tënd?

Jam pro ndërhyrjeve estetike në rastet e problemeve ekstreme, jam ekstremisht kundër ndërhyrjeve në moshë të re apo manjakërisë së disa personazheve që kërkojnë të përmirsojnë pamjen e tyre të jashtme dhe gabimisht transformohen në mënyrën më të keqe të mundëshme. Cfarë kam bërë unë, buzët e mia gjithjë kanë qenë mishtore por e pranoj se kam ndërhyrë fare pak në volumin e tyre.3

Cfarë propozime merr nga meshkujt?

Propozimet janë të shumëllojshme e deri tek më të cuditshmet.

Je e dashuruar apo në lidhje?

Sa i përket jetës private mund të them se shkon shumë mirë.

Cfarë e dallon gjosin tënd me atë të Ciljetës, e ke me numra më të madh se të asaj?

Gjoksi im nga ai i Ciljetës, këtu nuk më takon mua të flas, no comment. Nuk e di nëse e kam më të madh por e di që e kam natyral.

 

scroll to top