Izet Mexhiti: Opozita është “mish-mash”

izet-mexhiti.jpg

Nënkryetar i BDI-së, Izet Mexhiti, thotë se se koalicioni dypalësh nuk mund të pretendojë të sulmojë politikat e qeverisë për shkak se janë “mish-mash”, me një këmbë në opozitë dhe me një këmbë në qeveri. Sipas tij opozita është e dezorientuar dhe për këtë, sipas tij, nuk ka faj BDI-ja, po kanë faj vet.

scroll to top