Slider

Izet Zeqiri sot merr detyrën e re – Rektori i Universitetit Nënë Tereza

Me një ceremoni solemne, dhe në prani të të gjithë të punësuarve në Universitetin Nënë Tereza në Shkup, sot në orën 13.00 Akademik Izet Zeqiri merr zyrtarsiht detyrën rektori i ri UNT-së. Akademik Zeqiri është rektor i dytë i UNT-së, dhe i pari i zgjedhur në mënyrë demokratike, drejtpërdrejtë nga 98 për qind e profesorëve të këtij institucioni të lartë arsimor në gjuhën shqipe. Para tij qëndrojnë projekte të mëdha për ti realizuar, siç janë ndërtimi i Kampusit universitar, krijimi i kushteve optimale për punë për të punësuarit, dhe për studime për studentët, decentralizimin e univerzitetit dhe angazhimin e mësimdhënësve të rinj, gjë që dështoi për ti bërë rektori i deridjeshëm Azis Pollozhani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button