Ja 10 shenja që je gati të tradhëtosh partnerin…

Tradhtia bashkëshortore nuk është thjesht një ngjarje pasive që ndodh dhe vetëm kaq. Tradhtia, edhe pse nuk e kuptojmë vjen e planifikuar, shpesh herë ajo nuk është vetëm çështje seksi dhe as një rrugëdalje nga martesa.

Më poshtë është një dekalog që do t’u ndihmojë të kuptoni se në cilën faze të marrëdhënieve ndodheni në raportet me partnerin apo bashkëshortin tuaj.

Nëse gjeni aty veten më se paku tre pika, kjo do të thotë se aktualisht jeni të pakënaqur me marrëdhënien.
Nëse e gjeni veten ne 4 deri ne 7 pika të tjera, duhet të dini se jeni duke e menduar tradhtinë. Nëse përputheni me më shume se 8 pika, dijeni se jeni në pritje të rastit më të parë për të tradhtuar.
Edhe pse nuk doni ta pranoni, tashmë nuk ndjeheni shumë e dashuruar me partnerin
Prej disa kohësh jeni e pakënaqur me marrëdhënien tuaj
Jeni e mërzitur
Doni ta mbyllni po nuk dëshironi të plagosni partnerin
Nuk keni guximin të kërkoni divorcin
Jeni përpjekur të shpjegoni partnerit se nuk jeni e lumtur, por rrëfimet tuaja nuk i ka dëgjuar njeri, përkundrazi, keni marrë kundërsulme verbale, madje dhe fizike
Parapëlqeni të kaloni më shumë kohë me të tjerë miq dhe me të tjera aktivitete larg shtëpisë.
Nuk ndjeheni e respektuar prej tij, por as juve keni me atë respektin e dikurshëm.
Nuk jeni e kënaqur me jetën tuaj seksuale.
Në shoqërinë tuaj keni mikesha që kanë tradhëtojnë.

scroll to top