Ja çfarë thotë Pavle Trajanov për përgjimet, shërbimet sekrete dhe sigurinë e Maqedonisë (Video)

Lideri i Lidhjes Demokratike të Maqedonisë (LD), Pavle Trajanov, ka qenë i ftuar në Tv Nova, ku ka folur për njohuritë e tij rreth tefterit të Drejtorit Goran Grujoski, ekzistimit të para-shërbimeve informative, të cilat vazhdojnë të përgjojnë dhe përcjellin qytetarët e Maqedonisë, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Ai në këtë emision flet për rreziqet e sigurisë së Maqedonisë, me të cilat patjetër të përballet ministria e punëve të brendshme. Për më tepër, ndiqni dialogun. Trajanov ka qenë ministër i MPB-së në kohën e luftës së Kosovës.

 

scroll to top