Ja cilët profesione tradhtojnë më shumë…

Shkaku kryesor i shtimit të divorceve janë tradhtitë bashkëshortere, por akoma nuk ka studime të mirëfillta se kush tradhtojnë më tepër, gratë apo burrat. Së fundi, janë bërë studime në lidhje me profesionet që priren të tradhtojnë më tepër.

Instituti Illicit Encounters, sipas studimit të kryer së fundi ka theksuar se 18% të aferave vijnë nga bankierët, 12 përqind vijnë nga dega e menaxhmentit, tetë përqind nga pronarët e firmave dhe tetë përqind nga studiuesit e lirë, njofton Bota sot. Shpresojmë që partnerët tuaj të kenë profesion tjetër nga të lartëpërmendurit.

scroll to top