Ja ditët kur femrat janë të mira për seks

Zonja, në qoftë se ju nuk jeni në humor për seks në fundjavë, hulumtimi i fundit tregon se ekziston një lidhje në mes të të bërit dashuri dhenë ditët e javës apo muajit.

Përveq dëshirës seksuale femërore që ndikon, ka edhe faktorë të ndryshëm të brendshëm dhe të jashtëm, ndërsa, me sa duket, dëshira e një mashkulli për seks është gjithmonë e njëjtë, e fortë dhe e shprehur gjithmonë, transmeton Tetovasot.

Nëse keni menduar se gratë në fundjavë kanë humor për seks, atëherë ju jeni të gabuar. Në fakt, në drejtim të ditëve të veçanta të muajit.

Epshi i fortë është vetëm para dhe gjatë ditëve pjellore, ose më saktë, shumë shpejt pas përfundimit të “atyre ditëve”. Megjithatë, pavarësisht nga hormonet në dëshirën për seks gjithashtu prek një numër të madh faktorësh, ndër të tjera, janë edhe ditët e javës.

Femrat e lira janë më të hapura për seks nga e hëna deri tek e mërkura ndërsa ato që janë të zanuna kanë të premten dhe të shtunën.

scroll to top