Ja si duket Tetova nga “Droni” (VIDEO)

Studio Rinora në bashkëpunim me portalin TetovaSot ka filluar një prezentim të Tetovës duke ju sjellur Tetovën nga një prizëm tjetër edhe nga Droni.

Tetova është e bukur si nga brënda ashtu edhe nga lartë andaj ne ju sjellim shikim të këndshëm dhe me video tjera dhe fotografi nga Droni ditëve në vijim.

 

<iframe width=”620″ height=”349″ src=”https://www.youtube.com/embed/FSOjjPgfksE” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

scroll to top