Ja si reagon Ademi i LSDM-së, kur ia kujtojn Bit Pazarin dhe Gostivarin (Video)

LSDM.jpg

Anëtari i kryesisë së LSDM-së Edmon Ademi flet për ngjarjen e BIt Pazarit dhe Gostivarit kur në atë kohë ishte LSDM-ja e Cërvnekovskit në pushtet ku mijra shqiptarë u malltretuan u rrahën u burgosën.

Në pyetjen se si ndjehet për këto ngjarje tani anëtari shqiptarë i LSDM-së, Ademi heshtë dhe i thahet pështyma.

scroll to top