Janë siguruar mbi 80 deputetë! Ja kush e thotë

Kuvendi.jpg

Është siguruar përkrahja e së paku 80 deputetëve për miratimin e ndryshimeve kushtetuese, deklaroi në pres konferencë sekretari i përgjithshëm i LSDM-së dhe deputet, Aleksandar Kiracovski.
“Kam informacione se së paku 80 deputetë, madje më tepër se 80 deputetë, janë bindur që e ardhmja e Maqedonisë është vetëm në NATO dhe BE, e kjo është e kushtëzuar me Marrëveshjen e Prespës dhe me ndryshimet kushtetuese, që duhet të ndodhin më së voni deri në fund të javës”, tha Kiracovski, raporton MIA

scroll to top