Jankullovska në ora 11, Gruevski në ora 12 në “Dhomën e rrëfimeve”

Para Komisionit anketues të përgjimit sot në ora 11 do të dëshmojë ish minstrja e brendshme Gordana Jankullovska.
Sipas itinerarit të dëshmitarëve, kryeministri Nikolla Gruevski para anëtarëve të Komisionit duhet të paraqitet në ora 12, ai duhej të dëshmonte javën e kaluar, por nuk erdhi shkaku i vizitës në Izrael.
Në seancat e deritanishme nuk u paraqitën as minsitri i Financave Zoran Stavreski, e as ish shefi i DSK-së Sasho Mijallkov dhe Martin Protogjer.

scroll to top