Ju kujtohet Gjino tek “14 vjeç dhëndër”? Ja si duket sot (Foto)

Ju kujtohet personazhi i Gjinos tek komedia “14 vjeç dhëndërr”?

Ç’pyetje! E kush nuk i mban mend Marigonë dhe Gjinon? Ka kaluar kaq shumë kohë dhe të gjithë vijojmë ta dashurojmë e ta shikojmë me të njëjtin emocion këtë komedi.Ja që siç ka ndryshuar koha, kanë ndryshuar edhe personazhet. Gjino, dikur një fëmijë i vogël në kërkim të “fikut”, sot është shndërruar në një burrë të vërtetë, që s’lë fiq t’i shpëtojnë.

Aktori Admir Sorra është fotografuar duke festuar këto ditë me një grup miqsh dhe familjarësh. Më poshtë gjeni disa prej fotove të tij aktuale. Ka ndryshuar vërtetë shumë, apo jo?

scroll to top