Ju kujtohet Mia nga ‘Rebelët’? Kështu duket ajo sot

mia2.jpg

Shumë vite më parë u transmetua edhe në Kosovë seriali i famshëm ‘Rebelët’, i cili përfshiu moshat adoleshente, pasi që edhe personazhet ishin të tillë.

Mia ishte një ndër personazhet më të spikatura në këtë serial dhe ndër më të dashurat nga publiku.

scroll to top