Ju prezantojmë familjen e Mahmut Feratit (Foto)

Ai është këngëtar dhe profesor në shkollën e mesme ‘Eqrem Çabej’ i lëndës së muzikës. Mahmut Ferati ka një bagazh të madh muzikor ndër vite.

Për ata që nuk e dinë, ai dhe bashkëshortja e tij, janë prindër të dy fëmijëve, një vajzë e një djalë.

familja ferati

largea_m1_1450178380-71418061450181453

scroll to top