Kërcënohet familja e presidentit Thaçi

Ajo ka shtuar se motivi i kërcënimit është pakënaqësia që personi i dyshuar e kishte rreth një granti.
“Personi është arrestuar dhe unë kam kërkuar paraburgim për të”, ka thënë prokurorja Sylejmani.
Ajo ka thënë se për momentin nuk mund të japë më shumë detaje.
Avni Zaiti, zëdhënës i Policisë në Mitrovicë, i tha KALLXO.com se një person është ankuar në stacionin policor të Skenderajt për kërcënim.
Sipas Zahitit, Policia ka arrestuar personin e dyshuar dhe është duke i zhvilluar hetimet.
Presidenti i vendit nuk ka në kompetencën e tij ndarjen e subvencioneve në bujqësi.

scroll to top