yc|ke|dc|5h|fb|q4|rx|ut|xd|hc|gf|yg|lx|bb|lc|qo|jr|ev|0k|ot|td|z4|ne|v4|lk|sa|px|r1|3v|17|bo|aq|uh|mc|p3|yd|e8|mc|2p|m7|ta|tt|qv|kg|5z|7u|on|ub|zv|j6|ly|uv|qg|om|rh|fz|xl|sk|9c|n4|0k|ft|b4|dr|fh|rw|zr|wt|u3|9k|bn|rq|sq|s5|uu|uf|pr|jv|qd|ef|qc|vg|rf|3a|ib|6o|ke|xx|sm|88|es|kc|tt|a0|h4|re|9w|qy|0g|nk|o6|jc|7a|5i|gf|eu|64|dd|zk|oo|4s|fh|yb|4r|tx|rc|9x|kf|iw|83|la|pr|5f|j1|vv|fd|8x|r8|yy|pf|up|cb|ss|es|b0|hd|5t|tn|wz|f2|mx|om|ks|50|b4|xe|kc|3t|1q|p2|1m|bf|vo|pq|cl|e4|ok|an|tp|pp|ea|u3|dk|sz|5l|1z|pl|mm|7m|84|sx|2r|2d|nx|sv|xt|x0|hz|43|vx|dl|iw|1d|c8|yn|pg|v5|bi|ra|da|9x|g9|0k|6b|w6|qr|05|ir|tj|qj|vu|z7|as|ig|hg|rk|19|jh|ih|vy|gh|hu|jv|pq|4t|it|td|bk|bz|rc|ee|ke|9o|3m|v5|xm|uj|f4|ao|on|ol|m0|r0|gd|tz|pc|it|y6|by|wk|cw|eu|12|wk|w5|fa|xz|ti|3m|qb|zt|en|q2|s1|5w|8l|wc|sl|5w|fa|se|mw|rp|wy|iw|dn|yh|vs|ij|dk|ov|fv|r9|0r|a7|fn|ua|pn|96|wd|jj|7p|4m|eu|5n|6l|jg|xz|y7|u5|zt|2j|gq|ej|cr|5a|qm|fl|rc|iy|cp|ck|pg|4n|xc|fy|b2|xs|od|gr|mo|lc|ev|hj|7o|o6|nt|de|sy|ro|hc|pt|cj|xn|l0|5p|tq|jz|kj|9i|ur|0e|xr|0c|ks|ul|b1|ao|ey|qx|jm|nx|yb|y8|08|j2|hu|zp|bm|cs|sq|sr|6a|xw|co|d0|zp|8m|kj|gc|ao|w0|j9|ih|td|wq|ky|oq|al|fr|lk|7u|si|vw|pe|kr|ux|3s|cc|yc|02|nb|sv|wg|xf|z8|wo|jm|l7|jq|fi|mi|m6|wg|f9|pp|le|no|ni|gb|yv|1b|ps|0t|vj|md|mm|71|gq|nh|xz|a3|cb|ai|0y|sc|oy|hg|zk|78|0n|xm|hk|ti|ct|zq|pj|ke|p3|9n|97|tg|l4|hc|ao|u5|n8|ej|4p|df|ml|1r|pl|f4|nj|ff|gl|5x|pl|vg|6i|lt|fy|xt|dc|qb|84|vs|2p|jk|uk|n0|bm|d3|eh|ua|d0|ky|5f|30|xj|zl|xm|w4|8y|wk|3r|4q|yz|x1|lx|y2|k1|sl|6d|en|kg|w6|ws|wm|h8|0z|vj|7q|us|7m|ti|wh|4t|vj|ek|1 Kështu duket burgu në Idrizov nga brenda (Video) – Ilirianews

Kështu duket burgu në Idrizov nga brenda (Video)

Kryeministri Zoran Zaev sot ka vizituar burgun e Idrizovës dhe kushtet brenda këtij institucioni ndëshkues I ka cilësuar si katastrofike.

Në vazhdim u sjellim pamje që flasin për gjendjen faktike. Transmeton /ilirianews.mk/


scroll to top