Këtë pozitë në seks fermat e duan më së shumti, a mund t’a gjeni se cila është?

sek_1494245729-3078007.jpg

Femrat pëlqejnë shumë pozicione, si nga ato Doggy Style, Cowgirl, 69, Sitting dhe shumë të tjera, bëjnë që femra juaj t’a ndjejë shumë seksin, transmeton lajmi.net.

Një studim që është bërë ka treguar se femra e duan stilin “Missionary”, i cili ka fituar më së shumëti vota nga pozicionet tjera të seksit.

Më poshtë i keni pozicionet tjera të seksit që femrat i pëlqejnë.

scroll to top