Këto foto të Ivanka Trump nuk i keni parë kurrë

35 vjeçarja Ivanka Trump ishte në qendër të vëmendjes së mediave që kur ishte shumë e vogël. Si fëmija i parë i një çifti të famshëm, Donald Trump dhe modeles Ivana Trump.

Që kur babai i saj u bë President keni dëgjuar informacione të ndryshme për të dhe jetën e saj, por a i keni parë këto foto nga fëmijëria e saj.

https://i2.wp.com/www.gazetaexpress.com/public/uploads/image/6155aa4c53b42e03b0c1e3cc496c2090_1487358422-6508956.jpg?w=660

https://i1.wp.com/www.gazetaexpress.com/public/uploads/image/1414706066315-wps-5-young-ivanka-trump-photo_1487358428-6825071.jpg?w=660

https://i1.wp.com/www.gazetaexpress.com/public/uploads/image/1414706066315-wps-5-young-ivanka-trump-photo_1487358433-7684318.jpg?w=660

https://i2.wp.com/www.gazetaexpress.com/public/uploads/image/090115-ivanka-trump-hair-lead_1487358438-8679244.jpg?w=660

 

scroll to top