Këto janë personat që rrahën deputetin e LSDM në Galerinë e Kuvendit (Video)

dhuna-ne-kuvend.jpg

Portali “Centarnews” ka publikuar fotografi dhe identitetin e personave që shihen në Galerinë e Kuvendit, duke goditur deputetin e pavarur që është në koalicionin me LSDM, Pavle Bogoevski. Mes tyre janë një i punësuar si inspektor komunal në komunën e Aerodromit të Shkupit, njëri i punësuar në çerdhen në këtë komunë dhe huliganë të tjerë, që janë të njohur për LSDM, shkruan ky portal.

scroll to top