Komuna e Çairit ka nderin të ju ftojë në vendosjen e gurthemelit të tribunës së re të stadiumit të K.F. “Shkupi”

937E796A-17D6-4650-BBD0-E9A4594DD1FD.jpeg

“Të nderuar,
Komuna e Çairit ka nderin të ju ftojë në vendosjen e gurthemelit të tribunës së re të stadiumit të K.F. “Shkupi”, projekt i finansuar nga shtëpia e madhe e futbollit UEFA dhe i mbështetur nga Federata e Futbollit të Maqedonisë së Veriut.

Data: 08.07.2019 – E Hënë
Ora – 12:00
Lokacioni: Stadiumi i K.F. “Shkupi”

Pjesëmarrja juaj do të na nderojë!” – shprehen në eventin publik nga Komuna Çair

scroll to top