Koordinatori i LSDM-së: Të miratojmë ligjin për PP sot dhe ta lëshojmë Kuvendin

lsdm-3.jpg

Koordinatori i grupit parlamentarë nga LSDM Jovan Mitrevski u ka kërkuar kolegëve deputet nga VMRO-DPMNE, që të nënshkruhen për miratimit e ligjit për Prokurorinë Publike dhe ta lëshojnë Kuvendit.
Ai ka kërkuar që të miratohet sot ligji për Prokurori dhe Kuvendi të shpërndahet menjëherë.
Por nga VMRO-ja u kundërpërgjigjën duke nënshkruar një fotografi në të cilën ishte Boki 13 dhe ftuan që të shkohet në zgjedhje.

scroll to top