Slider

Kryeparlamentari Talat Xhaferi pritet që mes 5 ose 7 Gushtit të shpallë zgjedhjet lokale

Kryetari i kuvendit të Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi pritet që mes datës 5 dhe 7 Gusht të shpallë zgjedhjet lokale të cilat priten të mbahen më 17 Tetor. Xheferi këtë pritet ta sjell në koordimim me subjektet tjera politike në vend.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button