Kryetari i Strugës, Ramiz Merko, uron qytetarët me rastin e Fitër Bajramit

IMG_6444.jpg

“Të nderuar besimtar musliman,
Pas muajit të shenjtë të Ramazanit, kremtojmë Fitër Bajramin, duke shprehur në këtë menyrë devotshmërinë ndaj Zotit.

Më lejoni që në emrin tim personal dhe në emër të Komunës së Strugës, tju përgëzoj për sakrificën që keni bërë për përmbushjen e obligimeve gjatë këtij muaji. Uroj që kjo festë e madhe t’ju gjejë me plot shëndet, begati, lumturi e mbi të gjitha solidaritet mes familjeve dhe njerëzve tuaj të dashur.

Urime Fitër Bajramin!
E paqi gjithmonë bekimin dhe dashurinë e Zotit!”

Përzemërsisht,
Kryetari i komunës së Strugës,
Ramis Merko

scroll to top