Kundërefekti i terrorizmit, digjet kampi i rrefugjatëve në Kale

Si pasojë e sulmit terrorist në Paris, që shkaktoi qindëra viktima, sulmohet dhe digjet kampi i rrefugjatëve në qytetin bregdetar Kale. A do të vazhdojë ky kundër-terrorizëm edhe në kampet tjera, ngelet të shohim në të ardhmen.

scroll to top