Slider

Kurti raporton në Kuvend për dialogun me Serbinë

Kuvendi i Kosovës sot do të mbajë seancë plenare. Para deputetëve pritet të raportojë kryeministri, Albin Kurti, mbi ecurinë e deritanishme të procesit të dialogut me Serbinë.

Rendi i ditës është ky:

  1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,
  2. Pyetjet parlamentare,
  3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,
  4. Diskutim mbi ecurinë e deritanishme të procesit të dialogut me Serbinë,
  5. Propozim-vendimet për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit nr. 08-V-006, dt. 02.04.2021 për formimin e komisioneve parlamentare,
  6. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-003 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 06/L-057 për Përgjegjësitë Disiplinore të Gjyqtarëve dhe Prokurorëve,
  7. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë për Informim dhe Privatësi për vitin 2020.

Kujtojmë se kryeministri Albin Kurti dhe presidenti serb Aleksandër Vuçiq do të takohen në Bruksel më 15 qershor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button