Kuvendi miratoi Ligjin për Armatën

351DCF89-8743-448F-9F4A-47F371D52505.jpeg

Pro ligjit votuan 80 deputetë, asnjë kundër dhe asnjë të përmbajtur. Edhe gjatë miratimit të këtij Ligji deputetët e VMRO-DPMNE-së nuk morën pjesë.

scroll to top