Slider

Ky është ekipi fitues i Fatmir Izairit për Zhelinën

BDI në Zhelinë tashmë ka përzgjedhur ekipin fitues në zgjedhjet vendore që do mbahen më 17 tetor me Fatmir Izairin në krye informon Tetovasot.

Ekipi i përzgjedhur nga struktura për listën e këshilltarëve.

Ky ekip si dhe të gjithë ata që na besuan dhe janë në krye të detyrave, skalitin kandidaturën time për Kryetar të Komunës së Zhelinës nga rradhët e BDI-së u shpreh Izairi .

1. SHEVAL SULEJMANI, Dëbërcë
2. ZEQIJE BAJRAMI, Trebosh
3. AJREDIN SADIKI, Llërcë
4. AIDA AVDIJA, Pallaticë
5. NASER MISLIMI, Strimnicë
6. ELEZ SEJDIJA, Cerovë
7. BEKIM SINANI, Grupçin
8. RIAN AMITI, Merovë
9. EMINE NEZIRI, Zhelinë
10. FATIHANA AVDIJA, Pallaticë
11. MUMIN XHELILI, Leshincë e Poshtme
12. AMINA DAUTI, Strimnicë
13. BLERIM FEJZULI, Uzurmisht
14. SIHANA ZULBEARI-LIMANI, Dëbërcë
15. GZIME ALILI, Zhelinë
16. SHEFAT ADILI, Trebosh
17. AMIRA ASHIMI, Zhelinë
18. FATIME SHABANI, Pallaticë
19. LABINOT TAHIRI, Trebosh

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button