Ky gazetar ka një ‘selam’ të ashpër për Jankullovsën! (Foto)

“Dikush ndoshta ty dhe ‘urdhëdhënësve tu edhe do t’ua falë, por unë…unë, të jesh e bindur, asnjëherë”. Ky është mesazhi i gazetarit Tomisllav Kezharovski, adresuar ish ministres së brendshme Gordana Jankullovska, shkruan Gazeta Lajm. Ky “selam” i ashpër nga gazetari i cili një vit u mbajt në burg në kohën e qeverisjes VMRO-së, vjen në kohën kur po flitet se Jankullovska do të kursehet për “kontributin” e saj gjatë qeverisjes VMRO-BDI.

Më poshtë mund të lexoni postimin e plotë të gazetarit Kezharovski, në gjuhën maqedonase:

 

scroll to top