Më i lehtë dhe më i vogël, por gjithnjë e më i fuqishëm

Telefonat modern smart kanë rënë mjaft nga pesha. Por që ata janë më të lehtë dhe të hollë kjo nuk do të thotë që ata kanë më pak funksione. Përkundrazi: një model aktual ka më shumë kapacitet informativ sesa ato kompjutera, me ndihmën e të cilëve Apollo 11 u nis për në Hënë.

scroll to top