Lëshohet në përdorim mbikalimi që lidh Hipodromin me Inxhikovën

Në Shkup sot do të lëshohet në përdorim mbikalimi i ri i cili i lidh vendbanimet Hipodrom dhe Inxhikovë.

Në përurimin zyrtar do të marrë pjesë kryetari i Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski.

scroll to top