Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti, fton në tryezë të përbashkët Kasamin, Selën dhe Thaçin

Ali-Ahmetiii.jpg
Kabineti i Kryetarit të Bashkimit Demokratik për Integrim ju njohton që Kryetari Ali Ahmeti ka ftuar Kryetarët e partive parlamentare shqiptare në takim të përbashkët për të shqyrtuar zbatimin e Deklaratës së Përbashkët.
Takimi do të mbahet nesër, e mërkurë, 28 qershor 2017, ora 14:00, në hotelin Alexander Palace në Shkup. transmeton /ilirianews.mk/
scroll to top