Lista e seksit për vitin 2018 – sa prej këtyre veprimeve të çuditshme ju keni zgjedhur tashmë?

SEK.jpg

Zbuloni se si jeni aventurier me të vërtetë në dhomën e gjumit me këtë listë të rezolucioneve seksuale të Vitit të Ri.

Kur mendoni për listat e seksit, ju tentoni të mendoni për detyrimet e udhëtimit aventureske, por ç’duhet me një listë të domosdoshme në dhomën e gjumit?

Në fakt, shumica prej nesh kanë një listë të kërkesave të pista në dhomë gjumi.

Të bëhesh seks në plazh dhe të bësh një kasetë seksi janë vetëm dy nga artikujt në listën e britanikëve, transmeton lajmi.net.

Në përgatitje për fillimin e vitit 2018, kemi ardhur me një listë të seksual për vitin e ardhshëm.

Por sa prej këtyre veprimeve të çuditshme keni bërë tashmë?

 1. Shkoni në një fundjavë të ndyrë larg
 2. Bëni seks në plazh
 3. Seksi në një vend të huaj
 4. Sexting

Dërgimi i teksteve të pacipta seksi gjatë ditës mund të ndihmojë në ndërtimin e pritjes, kështu që ju jeni duke u përpjekur të shkoni deri në kohën që ju në fakt merrni poshtë për të.

 1. Bondage

Shumica e çifteve britanike kanë lëshuar anën e tyre të çuditshme në dhomën e gjumit dhe janë provuar skllavërinë, sipas një sondazhi të ri.

S & M nuk është më një ndjekje e çuditshme fetish, pasi 66% e njerëzve kanë veshur një lidhje të verbër gjatë seksit dhe një më të lartë 69% prej nesh kanë lidhur një partner gjatë argëtimit gjumi.

 

Më shumë se gjysma e të anketuarve (52% kanë përdorur gjithashtu pranga dhe një në pesë kanë ganguluar një partner duke bërë dashuri.

 1. Përdorni ushqim dhe pije në dhomë gjumi
 2. Bëni seks në çdo dhomë të shtëpisë tuaj
 3. Bëni shiritin tuaj të seksit
 4. Bëni seks në një pyll
 5. Keni një treshe
 6. Roleplay

Roleplay është një mënyrë e shkëlqyer për të përzier jetën tuaj seksuale. Gjeni se çfarë është fantazia e partnerit tuaj dhe pastaj e bëjnë atë të bëhet realitet.

 1. Bashkohuni me klubin me madhësi të lartë

Kjo mund të jetë një ndërlikuar, por është në listën e shumicës së sekreteve të njerëzve. A keni arritur të bashkohet me klubin e lartë të miljeve akoma?

scroll to top