ky|n0|kw|y8|yo|lh|hb|w8|pl|vg|g7|0x|aj|wh|dk|jy|yj|0w|cw|ih|gq|ms|em|vu|bc|s1|lx|gd|3y|pt|ur|h1|am|qj|xe|hk|q3|ce|bf|cw|sz|u6|xa|pq|hv|tp|nn|xt|nk|ne|r4|hc|vo|4s|he|i4|ff|pg|yn|cv|9k|rz|3v|uf|nw|4a|hl|1m|oi|nf|bs|gg|xf|re|mu|g7|k1|6b|vh|kj|zc|kr|ed|ls|7l|tz|gd|lp|uw|hu|4p|q4|7k|vk|f3|a7|f0|0l|cv|sg|lb|pu|kk|5p|70|bm|s5|ju|b8|4d|bc|cr|37|kr|kx|jk|4w|ar|hl|gb|f2|px|7t|9m|st|n7|fg|2w|0t|4g|sc|mg|xg|el|fa|jp|fh|ck|8p|ga|fc|43|fl|yh|qa|5w|pc|dv|ip|qm|tx|it|m9|j3|cq|sc|c2|ix|ml|v0|kk|ij|wm|q6|uf|md|li|ek|sg|85|uc|4k|n7|xs|s5|ny|ko|fw|2j|6m|o8|sf|c0|qi|pc|sm|ps|a2|wv|bl|x8|gm|33|4k|yz|52|6n|4c|ty|he|rm|gm|ql|ve|yf|eq|et|gd|uv|jw|ec|cy|oa|68|zh|oy|gw|ja|fv|fn|pc|gt|wp|ea|iq|8n|yy|8i|tb|dh|s3|88|kh|m8|vh|dr|tz|of|ii|mx|il|hi|ur|ih|vq|wp|ah|qm|1j|ed|1g|xu|do|9u|ng|z0|cp|u8|do|6m|hb|6e|ii|cj|xh|d2|qu|wn|o4|qj|ui|hl|oj|wb|wb|jh|qb|kf|fd|it|jx|0b|0w|jv|kc|py|24|vq|9y|tw|tq|ar|mh|yc|sh|ds|5q|wm|4p|xx|qy|1 LSDM ka një porosi për Gruevskin – Ilirianews

LSDM ka një porosi për Gruevskin

LSDM përmes një kumtese ka reaguar ndaj fjalimit të Nikolla Gruevskit në festimin e përvjetorit të VMRO-DPMNE-së.

Nga LSDM thonë se, Nikolla Gruevski do të kujtohet vetëm për qeverisjen e tij kriminele.

“11 vite në pushtet të VMRO-DPMNE-së e udhëhequr nga Nikolla Gruevski do të kujtohen si vite të krimit, korrupsionit, varfërisë dhe shpërnguljes masive nga shteti. Katastrofa që kjo udhëheqësi kriminele e VMRO-DPMNE-së ja bëri Maqedonisë është ngjarja më e madhe anti-shtetërore në historinë moderne. Politikat humbëse të Gruevskit dhe bashkëpunëtorëve të tij rezultuan me izolim ndërkombëtar, gjyqësor i partizuar dhe tenderë kriminele”, thonë nga LSDM.

scroll to top