“Lulja n’saksi”, hiti që po çmend të gjithë në internet

xhek-setra.jpg

“Lulja n’saksi” është duke i çmendur të gjithë në rrjete sociale.

Një pjesë nga seriali vendor “Çka ka shpija”, është bërë hit në rrjete sociale.

Facebook, Twitter dhe rrjetet e tjera sociale janë mbushur me postime të pjesës, ku shfaqet Leze Qena duke kënduar “Lulja n’saksi”.

Madje, dikush i ka bërë edhe remix pjesës së këndimit të Lezes, e cila gjithashtu është bërë hit në internet.


https://www.youtube.com/watch?v=tUExe1wnm1s

scroll to top