Mark Zuckerberg bëhet baba për herë të parë (Foto)

CEO i Facebook Mark Zuckerberg dhe bashkëshortja e tij Priscilla kanë mirëpritur në jetë fëmijën e tyre të parë. Vajzën çifti e ka quajtur Max.

scroll to top