Mediat maqedonase i shpallin luftë Zaevit

Gazeta maqedonase Dnevnik në artikullin me titull ‘’Zaev na shpalli luftë’’ shkruan duke përdorur një gjuhë urrejtje ndaj liderit të opozitës maqedonase Zoran Zaev. Më tej në artikull shkruan se LSDM bashkëbisedon për mediat që të fitojë në anën tjetër akuzon mediat qeveritare.

Madje gazeta pyet cka do të thotë ajo se LSDM në bisedime për mediat ka vendosur si zgjidhje një person partiak të jetë në krye të agjencisë së mediave dhe të ketë të drejtë ekskluzive që të dënojë dhe të merr licencën secilës media.

scroll to top