Mickoski: Po ndryshohet statuti i partisë, nuk do të ketë kryetar nderi

mickovski.jpg

“Për momentin statuti po shqyrtohet në Komitetin Ekzekutiv dhe më pastaj në Komitetin Qendror. Është në përputhje me statutet e parive simotra dhe po bëhet për demokratizim. Ju bëj thirrje edhe partive tjera në Maqedonia ta bëjnë të njëjtën gjë”, tha Mickoski.

Ai shtoi se së shpejti pritet vendimi pozitiv i Gjykatës Evropiane për të drejtat e njeriut në Strasburg për rastin ‘Talir’

Kryetari i VMRO-DPMNE-së , Hristijan Mickoski mbrëmë tha se partia e tij do të ndryshojë statutin e saj dhe do të heqë funksionin e kryetarit të nderit.

Megjithatë, Mickoski nuk zbuloi nëse partia e bën këtë që të distancohet nga politikat e ish-kryeministri Nikolla Gruevski, i cili është kryetar nderi për momentin.

scroll to top