Ministri Ameti zhvilloi takim pune me ambasadorin italian Karlo Romeo

Në këtë takim u diskutua për rezultatet pozitive që rezultuan nga bashkëpunimi i deritashëm i shkëlqyer midis dy shteteve në fushën e mjedisit jetësor, ndërsa theks i veçant u vu në mundësitë për realizim të përbashkët të një sërë projekteve nga sfera e menaxhimit me resurset ujore dhe natyrën . Ambasadori Romeo theksoi se një ndër prioritetet e tij do të jetë mjedisi jetësor si dhe ndihma gjatë proceseve integruese për afrim të R. së Maqedonisë drejt bashkimit Evropian. Ministri Ameti shprehu bindjen se ky takim do të jetë fillim i shkëlqyer i bashkëpunimit të mirë dhe të ngushtë.

14393193_10210608486958020_861047965_o 14393219_10210608487318029_1099230182_o 14438744_10210608488038047_1256750030_o

scroll to top