Ministri i drejtësisë priti në takim ambasadoren austriake Kobler

19390787_778956265616657_4975932470029193085_o.jpg

Në hapësirat e Ministrisë së Drejtësisë, ministri Bilen Saliji priti në një takim protokollar ambasadoren e Austrisë në Maqedoni znj. Renate Kobler , duke i dëshiruar mirëseardhje në këtë takim ministri Saliji para ambasadores shpalosi të gjitha përparësitë dhe mangësitë me të cilat përballet aktualisht Ministria e Drejtësisë.

Ministri i drejtësisë gjithashtu e informoi ambasadoren e Austrisë për planet dhe projektet të cilat do ti ndërmerr si ministër për të arritur reformat urgjente prioritare për një gjyqësorë me cilësor. Ambasadorja Kobler dhe ministri Saliji së bashku biseduan për bashkëpunim ndërmjet dy vendeve në fushën e drejtësisë.

scroll to top