Ministri Poposki për vizitë pune në Bruksel

Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Popovski nesër do të realizojë vizitë pune në Bruksel, ku do të realizojë disa takime me përfaqësues të institucioneve të BE-së.

Siç është paralajmëruar, ministri Popovski do të ketë mëngjes pune me përfaqësues të përhershëm të shteteve anëtare në BE në prag të përgatitjeve për konkluzionet të Këshillit Evropian, i cili do të mbahet më 17-18 dhjetor në Bruksel.

MPJ-ja sot kumtoi se Popovski do të takohet edhe me komisarin për politikë të fqinjësisë evropiane dhe negociata për zgjerim Johanes Han.

scroll to top