Miqësi e vërtetë mes qenit dhe peshkut (Video)

Kushdo që tha se “dashuria nuk njeh kufij” sigurisht nuk e kishte njohur këtë qen dhe mikun e tij peshk, por thënia del të jetë e vërtetë.

Njihuni me Daisy-n, qenin francez i cili ka një mik të ngushtë që është shumë më ndryshe se ai, një peshk, të cilin e puthë sa herë që e ‘takon’.

Dyshja kanë mbledhur më shumë se 3,000 ndjekës në Instagram, aty ku miqësia e tyre e bukur dokumentohet përmes fotove dhe videove, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni videon e fundit të shpërndarë në internet:

scroll to top