Miratohen ndryshime në Ligjin Zgjedhor

Kuvendi në seancën e sotme me 77 vota “për” dhe asnjë “kundër” dhe “të përmbajtur” miratio Ligjin për emërime të Ligjit Zgjedhor, të dorëzuar nga grupi i deputetëve të shumicës parlamentare dhe opozitës.

 

Me ndryshimet në Ligjin Zgjedhor parashihet që përbërja e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve të jetë në përputhje me numrin e deputetëve të partive në Kuvend.

 

Deputeti i LSDM-së Peter Shilegov, tha se kjo hap mundësinë që në KSZH edhe Lëvizja Besa të ketë anëtarin e saj.

 

Më herët në konferencë për shtyp, deputeti i Lëvizjes Besa Fadil Zendeli deklaroi se ata presin që të kenë anëtarin e tyre në KSHZ, përndryshe vendimet e KSHZ-së do të jenë jolegjitime dhe joligjore. transmeton  /ilirianews.mk/

scroll to top